Pravno obvestilo

To spletno mesto objavlja Compagnie française d'assurance pour le commerce exérieur (Coface), družba z omejeno odgovornostjo z registriranim kapitalom 137 052 417,05 €, katere sedež se nahaja na 1, kraj Costes et Bellonte - 92270 Bois- Colombes in je registriran pri Nanterre RCS (trgovinski register) pod številko B 552 069 791.
 
Tel: 33 (0) 1 49 02 20 00 E-poštni naslov: communication@coface.com
Poštni naslov: 1, kraj Costes et Bellonte - CS 20003 - 92276 Bois Colombes Cedex
 
Vodja publikacije: Xavier DURAND, glavni izvršni direktor
Upravljavec spletnega mesta: Saphia GAOUAOUI, direktorica komunikacij skupine
 
Coface je kot zavarovalnica pooblaščeno za trgovanje s strani Ministrstva za gospodarstvo, finance in industrijo na naslovu 139, rue de Bercy, 75572 Paris cedex 12, Francija.
 
Ta stran je bila prijavljena pri Francoski nacionalni komisiji za varstvo podatkov in svoboščine (CNIL).
 
Na tem spletnem mestu so informacije o Cofaceu in izdelkih, ki jih predlaga to podjetje. Ta stran vsebuje informacije o podjetju Coface in izdelkih, ki jih ponuja to podjetje.
 
Z vstopom na to stran in brskanjem po spletnem mestu sprejemate naslednje določbe:
 
1) Vse komponente tega spletnega mesta (predvsem besedilo, grafike, logotipi, fotografije in druga vizualna vsebina), skupaj z oblikovanjem in postavitvijo, so izključna last Cofacea, razen nekaterih komponent, ki jih dobavi partner.
Vso uporabo, reprodukcijo in predstavitev komponent, prikazanih na tem spletnem mestu, je treba uporabljati izključno v osebne namene. Prepovedana je kakršna koli prodaja, nadaljnja prodaja ali prenos tretji osebi. Če se ta klavzula ne spoštuje, se bo takšno dejanje štelo za goljufanje in se bodo lahko začeli civilni in kazenski postopki. Če se ta klavzula ne spoštuje, se lahko sproži civilni in kazenski postopek, saj se bo katero od teh dejanj štelo za goljufanje.
 
2) V skladu z zakonom o "Informatique et Libertés" (IT in osebna svoboda) z dne 6. januarja 1978 želimo navesti, da:
osebni podatki, zbrani na spletnem mestu, se lahko uporabijo za naslednja e-poštna sporočila
ti podatki se ne bodo uporabljali za noben drug namen in jih Coface v nobeni obliki ne bo razkril tretjim osebam
imate pravico do dostopa in popravka osebnih podatkov, ki vas zadevajo. To lahko storite prek tega e-poštnega naslova na communication@coface.com
 
3) Zavezujemo se, da bomo storili vse, kar je v naši moči, da omogočimo in vzdržujemo vse storitve, ki jih ponuja ta spletna stran.
Naše obveznosti so srednjeročne; zato ne moremo biti odgovorni v naslednjih okoliščinah:
  • začasna prekinitev, ki traja nekaj minut za posodabljanje določenih datotek,
  • operativne težave ali začasna prekinitev teh storitev, na katere nimamo vpliva, zlasti v primeru prekinitve električnih ali telekomunikacijskih storitev,
  • začasna prekinitev storitev, kadar sta potrebna razvoj ali vzdrževanje,
  • okvara ali disfunkcija internetnega omrežja pri prenosu sporočil ali dokumentov.
4) Ko obiščete to spletno mesto, se lahko v programsko opremo brskalnika samodejno namesti piškotek.
Piškotek je majhna datoteka, ki ni namenjena identifikaciji uporabnikov spletnega mesta, ampak beleži informacije o načinu uporabe spletnega mesta.
Piškotke lahko zavrnete. Kljub temu ste obveščeni, da se lahko dostop do določenih storitev spremeni ali celo prepreči, če je program brskalnika konfiguriran tako, da zavrne piškotke.
 
5) To spletno mesto vsebuje hipertekstne povezave do spletnih mest, ki jih upravljajo tretje osebe. Coface ne more biti odgovoren za kakršen koli rezultat po uporabi teh hipertekstnih povezav.
Vrh