Kdo smo

Vodilni ponudnik na trgu

COFACE ZAVARUJE TERJATVE PODJETIJ PRED NEPLAČILI PO VSEM SVETU

NAŠ KNOW-HOW JE ZGRAJEN NA ŠTIRIH STEBRIH:

  • Obvladovanje finančnih tveganj
  • Zavarovanje terjatev
  • Zavarovanje prodaje po celem svetu
  • Izboljševanje finančne stabilnosti vašega podjetja (boljša likvidnost in denarni tok)
Z zavarovanjem terjatev pri skupini COFACE boste z vašimi partnerji, podjetji vseh velikosti, poslovali varno. Vaše podjetje bo lahko hitreje vstopalo na tuje trge in lažje rastlo. Pomagali vam bomo vzpostaviti zaupanja vredno mrežo vaših poslovnih partnerjev.

 

 

NAŠ KNOW-HOW JE ZGRAJEN NA ŠTIRIH STEBRIH:
1- Obvladovanje finančnih tveganj

Coface s prisotnostjo v več kot 200 državah sveta sodi med največje globalne ponudnike na področju zavarovanja terjatev. Smo uveljavljen strokovnjak za ocenjevanje in obvladovanje gospodarskih tveganj. Naši strokovnjaki se ukvarjanjo s spremljanjem portfeljev naših več kot 40.000  zavarovanih podjetij.

 

2- Zavarovanje terjatev

80% podjetij se sooča s težavami pri pravočasnem plačilu terjatev, ki povzročijo eno četrtino vseh stečajnih postopkov. Eno izmed glavnih poslanstev Coface skupine je zavarovati terjatve pred vsemi vrstami insolvenčnih postopkov in neplačil, ki lahko oslabijo poslovanje podjetja.

 

3- Zavarovanje prodaje po celem svetu

Mednarodna prisotnost skupine Coface je urejena tako, da vašemu poslovanju zagotavlja celovito lokalno podporo pri vseh odločitvah. Kjerkoli vaše podjetje deluje, smo verjetno lokalno prisotni tudi mi. Naših 350 strokovnjakov, ki ocenjuje tveganja pri poslovanju, sprejme dnevno več kot 10.000 odločitev, ki ocenjujejo rizike poslovanja z vašimi partnerji na vseh celinah sveta.

 

4- Izboljševanje finančne stabilnosti vašega podjetja (boljša likvidnost in denarni tok)

Skupina Coface je ocenjena z oceno A+- s strani FITCH in A2 s strani Moddys. Stabilnost naše bilančne ocene s strani dveh svetovno priznanih bonitetnih hiš vam zagotavlja varnost pri poslovanju z nami. COFACE je hčerinska družba banke Natixis – ki se ukvarja s storitvami poslovnega bančništva, upravljanja s sredstvi in finančnimi storitvami znotraj druge največje francoske bančne institucije BPCE. Coface ohranja svoj močan finančni položaj s tehtno kapitalizacijo, neobstoječimi finančnimi dolgovi in odličnim mednarodnim ugledom.

  

 

Vrh