Naša ponudba

Izterjava dolgov - do dolžnikov pristopite pravočasno

Zamude pri plačilih lahko negativno vplivajo na vaše poslovanje - če se z njimi ne pričnete ukvarjati pravočasno. Coface bo s svojim unikatnim konceptom izterjave nadgradil vaše interne postopke izterjave.
 
COFACE SE HITRO ODZOVE NA VAŠE POTREBE
Strokovnjaki v Coface Central Europe poznajo specifično kulturo in način komunikacije s podjetji v določenih regijah sveta. Razumejo delovanje posamezne države, gospodarstva in podjetij. Podporo pri izterjavi jim nudi naša „know how” platforma DCON (Debt collection ON-line), naša baza podatkov o izterjavah in nenehno posodobljene poslovne informacije o podjetjih (ICON). Storitve izterjave ponujamo tako našim zavarovanim partnerjem kot tudi vsem ostalim podjetjem, ki storitev potrebujejo.
Izterjava dolgov
Ponujamo vam podporo in rešitev
Predsodna izterjava dolgov je najbolj učinkovita, če boste postopke pričeli izvajati pravočasno. Pritisk na dolžnika je potrebno stopnjevati in pri tem zagotavljati konsistentnost izvedenih dejanj. Izterjava preko naše agencije je smiselno nadaljevanje in nadgradnja vaših internih procesov izterjave, ki se zaključi s sodno izvršbo. 

STORITVE, PRILAGOJENE VAŠIM POTREBAM

Izterjava dolgov