Novice in publikacije
06/04/2022
Publikacije s področja gospodarskih družb

Univerzalni registracijski dokument 2021

Univerzalni registracijski dokument 2021

Družba Coface objavlja univerzalni registracijski dokument za leto 2021 in ohranja svoje ambicije, ki so podrobno opredeljene v strateškem načrtu "Build to Lead".
 
Več kot 75 leti izkušenj in največjo mednarodno poslovno mrežo vodilni ponudnik zavarovanj terjatev in povezanih specializiranih storitev, kot so faktoring terjatev, zavarovanje enkratnih poslov, garancije in poslovne informacije.
 
Cofaceovi strokovnjaki kot poznavalci svetovnega gospodarstva podpirajo okrog 50.000 strank v 100 državah pri gradnji uspešnih, rastočih in dinamičnih podjetij, ki lahko zahvaljujoč Cofaceovim vpogledom in svetovalnim storitvam sprejemajo dobro informirane odločitve.

 

key figures 2021

 

Xavier Durand

"V letu 2021 smo že drugo leto zapored delovali v zapletenem in negotovem okolju. Kriza COVID 19 se je v večini držav po svetu nadaljevala, skupaj z zaporednimi zaporami in razširjenim prehodom na delo na daljavo. V številnih državah, vključno s Francijo, so bili podaljšani vladni ukrepi, kar je delno ublažilo vpliv krize in hkrati omogočilo gospodarski okrevanje v nekaterih državah in sektorjih. Zato je število stečajev podjetij vse leto ostalo zelo nizko, kar je privedlo do rekordno nizkih izgub.
V teh netipičnih gospodarskih in zdravstvenih razmerah ter ob močni konkurenci na naših trgih smo svoje stranke podpirali pri postopnem in mešanem gospodarskem okrevanju. Zaradi tega smo dosegli zelo dobre operativne in komercialne rezultate. Naši rezultati odražajo naše skrbno upravljanje tveganj v kombinaciji z aktivno komercialno zavarovalno politiko in okrevanje dejavnosti naših strank, ki smo ga opazili od začetka leta."
 
Xavier DURAND, generalni direktor družbe Coface

 

Snemi to publikacijo : Univerzalni registracijski dokument 2021 (4,98 MB)

Stik


NATAŠA PETERLIN

DIREKTORICA MARKETINGA IN KOMUNIKACIJ
T. +386 (0)1 2005 811 M. +386 (0)40 808 121
natasa.peterlin@coface.com
TRDINOVA ULICA 4- 1000 LJUBLJANA – SLOVENIJA

Vrh