Coface Slovenija
Coface Premium Servisi

Izterjava terjatev

Izterjava neplačanih terjatev je zelo pomemben proces, pri katerem je potrebna sistematičnost, doslednost in strokovnost. Podjetje Coface bo v vašem imenu izvajalo postopek predsodne ali sodne izterjave za vaše domače ali tuje dolžnike.

Učinkovita izterjava

Izterjava skupine COFACE je učinkovita, saj se v razmerje med vami indolžnikom vključi tretja, nevtralna oseba, s katero dolžnik praviloma lažje komunicira.

Programska podpora

Učinkovita programska podpora v obliki sistema DCON (Debt collection ON-line) nam omogoča, da imamo pregled nad vsemi pogovori z dolžniki in lahko zato enostavno sledimo izpolnitvi njihovih obljub.

Strokovnost

Naši sodelavci so izvrstni pogajalci ter specialisti za komunikacijo in bodo dolžnike prepričali, da vas pomaknejo na sam vrh prioritet za plačilo.

Stabilno poslovanje

Pri pravnih osebah vseskozi spremljamo dolžnikov finančni položaj ali začete postopke zaradi insolventnosti, zato vam v času trajanja izterjave ni potrebno skrbeti, da bi zamudili rok za prijavo terjatev. V primeru, da z dolžnikom ne bi uspeli dogovoriti niti obročnega odplačila, pa nudimo možnost nadaljevanja predsodnega v sodni postopek.

 

Zakaj bi pustili, da plačilne zamude negativno vplivajo na vaše poslovanje? S pomočjo podjetja Coface poskrbite za pravilno spoprijemanje s to težavo, pri kateri je potrebna visoka stopnja pravne strokovnosti, v primeru tujih dolžnikov pa tudi globalna mreža. In Coface ima oboje.

 

coface-izterjava

 

Izterjava neplačanih terjatev je pogosto zapletena in zelo osebna zadeva, ki jo je treba reševati z veliko mero izkušenj, hkrati pa tudi odločnosti. Imate težave z dolžniki? Prepustite svoje skrbi strokovnjakom, ki vedo, kako ravnati!

Več o Izterjava terjatev


 

Za hitro ponudbo pošljite vaše povpraševanje
*brez stroškov, brez obvez*

Za več informacij nas lahko kadarkoli pokličite
+386 (0) 31 314 963