Coface Slovenija
Coface Premium Servisi

Bonitete podjetij

Bonitete podjetij vam bodo tako pomagala oceniti bonitete tujih in domačih podjetij, saj vsebujejo vse informacije, ki jih potrebujete, da se lažje in predvsem mirneje odločite za morebitno sodelovanje s potencialnimi poslovnimi partnerji.

Bonitete podjetij iz COFACE-a vam bodo pripomogle k lažjemu odločanju pred poslom s potencialnimi kupci glede poslovanja na odprto ali preko avansa. Izvedeli boste kaj se dogaja s potencialnim kupcem, ali vam bo sposoben plačati, kolikšen je njihov letni promet, ipd..

V kolikor se boste posluževali naših bonitet podjetij, se boste lažje izogibali težavam z neplačili in s stečaji.

Bonitete podjetij pripravljamo v različnih dobavnih rokih (Redno, Hitro, Nujno).
Skupina COFACE ima v bazi več kot 65mio podjetij. Podjetja preverjamo na dnevni bazi, zato so lahko določena podjetja že preverjena in tako imate možnost, da pridobite boniteto podjetja z uporabo InfoIcon aplikacije za najnižjo ceno TAKOJ.

Preverite vzorec Coface bonitetna poročila.

Na razpolago nudimo tudi možnosti za hitro preverjanje bonitete tujih podjetij, ki vam bo pripomoglo pri sprejemanju odločitev pred poslom glede poslovanja na odprto ali preko avansa.
Ta rešitev je ON-LINE in dostopate kar iz vaše pisarne. Za 24/7 dostop do že izdelanih kratkih bonitetnih poročil podjetij iz več kot 30 različnih držav preverite storitev Coface Select Premium!

Bonitete podjetij vključujejo naslednje informacije:

*…razpoložljivost javno dostopnih podatkov je odvisna od lokalne zakonodaje.

Pokličite na 031 314 963 ali pišite na office-adriatic@coface.com in začnite zmanjševati vaša tveganja pri poslovanju že danes!


 

 

 

Za hitro ponudbo pošljite vaše povpraševanje
*brez stroškov, brez obvez*

Za več informacij nas lahko kadarkoli pokličite
+386 (0) 31 314 963