Kdo smo

Naš namen: kaj nas poganja

Zakaj - nov namen?

Xavier DURAND, izvršni direktor podjetja Coface, pojasnjuje, kako naša znamka  FOR TRADE (ZA TRGOVINO) prenaša kulturo in namen Cofacea in našo globoko zavezo k trgovini.
 
 
Mi verjamemo:
Verjamemo v posel, kot gonilno silo dobrega v svetu.
 
 
 

KDO SMO

4900

strokovnjakov ki obdeluje okrog 100.000 podjetij

Sodobno in agilno podjetje z najbolj prefinjeno mednarodno mrežo, Coface je referenca pri kreditnem zavarovanju in obvladovanju tveganj.
 
Z več kot 75-letnimi izkušnjami, med vodilnimi v industriji in z ekipo 4.900 strokovnjakov, ki skrbijo za več kot 100.000 podjetij, naši strokovnjaki čutijo utrip svetovnega gospodarstva.

 

Želimo postati najodzivnejši partner za zavarovanje globalnih trgovinskih kreditov.

 

ZA KAJ SE ZAVZEMAMO

 
Podpiramo svoje stranke povsod, kjer delujejo, ščitimo jih in jim pomagamo sprejemati kreditne odločitve, ki so potrebne za okrepitev sposobnosti prodaje na domačem in izvoznih trgih.
 
Želimo deliti strast do trgovine, želimo sodelovati z našimi strankami za izgradnjo uspešnih, rastočih in bolj dinamičnih podjetij. Ko tako pomagamo graditi močnejša podjetja- prispevamo k ekonomiji celotne družbe.
 
To je naš namen.

Naše vrednote

Osredotočenost stranki

Predani smo svojim strankam. Osredotocenost na stranke je vrednota, ki je skupna vsem zaposlenim v našem podjetju, ne glede na delovno mesto.
 
Spremljamo gospodarsko tveganje, da svojim strankam pomagamo razumeti možna tveganja in obetavne priložnosti za njihov posel.
 
Menimo, da so naše stranke naši partnerji. Tisti, ki delamo v podpornih službah, imamo notranje stranke, in smo enako osredotoceni nanje.

Strokovnost

Naša strokovnost nas opredeljuje in uvršca med vodilne svetovne akterje. Strokovnost podjetja Coface temelji na vec kot 75-letnih izkušnjah na podrocju zavarovanja posojil in obvladovanja tveganj.

 

Strokovnost, ki jo zagotavlja aktivna skupnost s strastjo do trgovanja: 4.900 strokovnjakov, ki služijo 100.000 podjetjem.

Sodelovanje

Sodelovanje je bistvo našega podjetja. Tesno sodelovanje je stanje duha in osnovni pogoj za uspeh našega podjetja.
 
Pri podjetju Coface gre custvena inteligenca z roko v roki s poslovno inteligenco, saj si tako predstavljamo odnos, ki ga imamo s svojimi strankami, tako notranjimi kot zunanjimi. Najbolj cenimo odnose, ki temeljijo na poslušanju, deljenju idej ter grajenju zaupanja vrednega partnerstva.

Pogum in odgovornost

Naš poklic temelji na prepricljivosti, pogumnih dejanjih in odgovornosti.

 

Situacije strank se med sabo razlikujejo in prihodnost je vedno negotova. V poslovnem svetu, kjer vladajo nenehne spremembe, predstavljajo naši strokovnjaki kompas za naše stranke po vsem svetu.

Vrh