Kdo smo

Povezovanje s svetom

Naša kultura je kultura globoke odprtosti v povezavi s svetom in njegovim razvojem.

Pri Coface se boste razvijali v večkulturnem okolju med delom v ritmu svetovnega gospodarstva.
 
Naše ekipe z vsega sveta se srečujejo, da združijo svoje znanje, kar nam omogoča, da spoznamo določen trg in zagotovimo rešitve za težave strank.
 
 
 
  
 
 
 

Mednarodnost je del našega vsakdanjika

  • Da bi bolje služili strankam po vsem svetu, boste tesno sodelovali s svojimi kolegi v tujini.

  • Delali boste v projektnih skupinah, ki bodo pokrivale več držav. 

  • Vedno boste sodelovali s sodelavci različnih narodnosti in imeli boste možnost mobilnosti v tujini – že na začetku svoje poklicne poti v Coface!

Ključni podatki

International mobility at Coface

Pričevanja zaposlenih, ki uresničujejo cilje

Yasuyo works at coface

Coface Japanese Solutions je enota, specializirana za podpiranje rasti japonskih multinacionalk na domačem in tujih trgih tako, da jim ponuja kreditno zavarovanje, prilagojeno njihovim potrebam.

 
Dvojezične ekipe v Tokiu, Osaki, Parizu, Hongkongu, Šanghaju in New Yorku omogočajo, da strankam služimo v njihovem lokalnem jeziku. Kljub geografski razdalji tesno sodelujemo kot ekipa in zagotavljamo, da smo vsi seznanjeni z zadnjimi informacijami o najnovejših potrebah strank.

 

Res je razburljivo delati v tej ekipi in opazovati, kako se poslovanje z japonskimi multinacionalkami razvija in širi iz ene regije v drugo.

 

Yasuyo A. H., skrbnik ključnih kupcev - Coface Japan in Coface Japanese Solutions

Danny V.

V družbo Coface sem prišla zaradi njene mednarodne prisotnosti: že od študija sem si vedno želela pridobiti izkušnje v tujini - na Kitajskem, v Hongkongu, na Japonskem, v Angliji...

 
Lani sem se prijavila na interni program za nadarjene in bila izbrana za enoletno delo na sedežu skupine v Parizu, kjer sem delala na različnih projektih v sodelovanju z drugimi oddelki in številnimi državami.
 
Najbolj sem uživala v izzivu, da se podam v novo pustolovščino: v večkulturno okolje, prehod iz lokalnega v globalno razmišljanje ter priložnost, da ob podpori mentorja okrepim svojo samozavest in razvijem svoje spretnosti.
 
Razveseljivo pa je, da sem ob koncu naloge dobila priložnost, da se trajno pridružim ekipi v Parizu!

 

Danny V., Prevzemanje rizika, običajno na Nizozemskem, trenutno na delu v Franciji

Yuliia

V družbi Coface vsak dan sodelujem s prijatelji in sodelavci iz različnih okolij. Uživam v priložnosti, da spoznavam različne kulture in perspektive, ne da bi sploh zapustila svojo mizo.

 
V takšnem okolju se lahko nenehno razvijam, tako da odkrivam in izpodbijam svoje predsodke ter izboljšujem svojo sposobnost poslušanja in učinkovitega komuniciranja.

 
Naša raznolikost spodbuja ustvarjalnost in izboljšuje rezultate podjetja. Zaradi nje je družba Coface odlično delovno mesto kot tudi ekipa, katere del sem.

 

Yuliia N., vodja ključnih strank - Coface Global Solutions, Dubaj

 

Vrh